Посвята в старости

26 октября 2022 - Администратор
Посвята в старости

У ДНЗ «Здолбунівське вище професійне училище залізничного транспорту» плідно працює Рада учнівського самоврядування. Процес  керівництва Ради відбувається безпосередньо за допомогою старостату. У закладі освіти навчається 17 груп здобувачів освіти, і у кожній є староста – права рука майстра і класного керівника. Староста повинен давати приклад  для своєї групи, гарно вчитися, бути відповідальним і старанним. Це людина, яку слухають і поважають, яка бере активну участь в житті закладу освіти. Старост вирізняє з-поміж здобувачів освіти значок на грудях: емблема учнівського самоврядування.

Цього навчального року училищна родина поповнилася сімома групами. І от настав хвилюючий момент посвяти у старости першокурсників. Оскільки двох місяців навчання було достатньо, аби обрати найдостойнішу і найвідповідальнішу людину у групі. Цього року очолили групи першого курсу такі здобувачі освіти: Грицай Богдан (група №5), Скрипнюк Юрій (група №6), Павлюк Вікторія (група №10), Семенюк Анна (група №11), Бичук Вадим (група №13), Шевчук Марія (група №16), Белешко Максим (група №17). 27 жовтня на ранковій лінійці заступником директора з навчально-виховної роботи Оленою ТРАЛО було вручено значки новообраним старостам.

Побажали усім успіху і працювати так, аби метою кожного стало постійне прагнення до самопізнання і самовдосконалення, бо лише така людина може досягти поставленої мети.

Copyrights ©2021 by ДНЗ "Здолбунівське вище професійне училище залізничного транспорту"