Психологічна гра "Мафія"

9 января 2023 - Администратор
Психологічна гра "Мафія"

9 січня у ДНЗ "Здолбунівське вище професійне училище залізничного транспорту" відбулась гра з детективним сюжетом "Мафія". Це інтелектуально-психологічна покрокова рольова гра , яка моделює боротьбу організованої меншості проти неорганізованої більшості. За сюжетом мешканці міста, знесилені від розгулу мафії, приймають рішення посадити до в'язниці всіх злочинців до одного; у відповідь мафія розпочинає війну до повного знищення мирних жителів.

Педагоги талановито вжилися у відведені ролі та були вельми переконливі у своїх доводах. Настільки переконливі, що мирні жителі перемогли мафію!

Під час підведення підсумків всі прийшли до висновку, що гра розвиває навички роботи в команді, уміння аргументувати власну позицію, критично мислити та приймати рішення. Грали педагоги вперше, тому вчилися, допускали помилки, але як відомо -  на помилках вчаться. 

Сучасні освітяни знають, що вони хочуть. І готові долучатися до різних ініціатив, зокрема, тих, які допоможуть саморозвиватись та вдосконалюватись.

 

Copyrights ©2021 by ДНЗ "Здолбунівське вище професійне училище залізничного транспорту"