Розвиток будівництва від минулого до майбутнього

23 января 2023 - Администратор
Розвиток будівництва від минулого до майбутнього

У Державному навчальному закладі «Здолбунівське вище професійне училище залізничного транспорту» 23.01.2023 розпочався тиждень будівельних дисциплін та сфери обслуговування.

  В SТEM – центрі  викладачем Марією Аліксійчук у групі №13 за професією «Монтажник систем утеплення. Опоряджувальник будівельний» відбувся урок – подорож на тему : «Розвиток будівництва від минулого до майбутнього».         

Мистецтво спорудження будівель, тобто  будівництво  – одна із найдавніших  професій на землі, яка неподільно пов’язана з історією розвитку людського суспільства.

В процесі діяльності будівельників змінювались архітектурні стилі, вдосконалювалися методи зведення, конструктивні вирішення та архітектурно-естетична виразність будинків, урізноманітнювалися будівельні матеріали, тобто будівництво і архітектура завжди відповідали рівню технічного прогресу.

 Отже, історія розвитку будівництва доводить, що сучасне будівництво і архітектура – це великий простір для здійснення ідеальних проектів будівельників ХХІ і наступного століть.

Copyrights ©2021 by ДНЗ "Здолбунівське вище професійне училище залізничного транспорту"