Спортивне свято

24 октября 2022 - Администратор
Спортивне свято

​18 жовтня 2022 року в ДНЗ "Здолбунівське ВПУЗТ" викладачами фізичної культури Татарином В.І., Шевченком М.О. та Гаврилюк А.Ю. було проведено Спортивне свято, приурочене Дню  захисників та захисниць України.

В цей неспокійний час, коли іде повномасштабна війна росії проти України, завдання тилу - робити все для перемоги, для стабільності у державі. Вклад молоді та учнів - вчитись, зміцнювати своє здоров'я, морально-вольовий стан, щоб у майбутньому бути готовими стати на захист України. Позаду відбіркові змагання з волейболу, міні-футболу та баскетболу. Крім фінальних ігор з цих видів, відбулись змагання з настільного тенісу, підтягування, піднімання гирі, армреслінгу, стрітболу, шашок,  перетягування линви та інші.
Всі здобувачі освіти прийняли участь у святі. Переважна більшість, як активні учасники змагань. Решта - вболівальниками.
Спортивно-патріотичний захід пройшов цікаво та емоційно. Всі отримали масу позитивних вражень. А ще - бажання розвиватись, тренуватись та покращувати свої фізичні якості.

 

 

 

Copyrights ©2021 by ДНЗ "Здолбунівське вище професійне училище залізничного транспорту"