Тиждень методичної комісії будівництва та сфери обслуговування

27 января 2023 - Администратор
Тиждень методичної комісії будівництва  та сфери обслуговування

Професія будівельник – це покликання, це творча професія, і кожен її представник по-справжньому «поет» і «творець» своєї справи.

Згідно річного плану роботи методичної комісії будівництва та сфери обслуговування у Державному навчальному закладі «Здолбунівське вище професійне училище залізничного транспорту» з 23.01. по 27.01.2023р. було проведено методичний тиждень.

Мета проведення тижня – підкреслити значущість будівельних професій та перукарської справи, продемонструвати перспективи їх розвитку, а також підвищити інтерес та мотивацію навчання даних професій.

23.01.23р. тиждень розпочався проведенням показового уроку на тему: «Подорож. Розвиток будівництва від минулого до майбутнього» у групі № 13 «Монтажник систем утеплення. Опоряджувальник будівельний» викладачем  Марією АЛІКСІЙЧУК.  

24.01.23р. майстер виробничого навчання Володимир  ЧЕРНЮК та викладач  Марія АЛІКСІЙЧУК у  групі №4 «Столяр будівельний. Тесляр» організували і провели майстер-клас на тему: «Підготовка лінолеуму до вкладання».

25.01.23р. в навчально - практичному центрі будівельних технологій у групі № 3 за професією «Монтажник систем утеплення. Опоряджувальник будівельний» викладач Марія АЛІКСІЙЧУК  та майстер виробничого навчання Світлана ШВЕЦЬ  провели захід  у вигляді імітаційної гри на тему: «Опорядження фасадів тонкошаровою декоративною штукатуркою короїд».

25.01.23р. викладач Руслан ШЕВЧУК у групах будівельного профілю організував  конкурс – вікторину на тему: «Справа майстра величає».

26.01.23р. Вправність професійної майстерності демонстрували учні груп №10 і № 11 за професією «Перукар (перукар-модельєр). Манікюрник» під керівництвом майстрів виробничого навчання  Олени АНТОНЮК та Світлани ДОБРОЧИНСЬКОЇ. Майстри провели  конкурс «Укладання волосся гарячим способом». 

27.01.23р. викладач Лідія БОЙКО у групі № 6 «Слюсар з ремонту рухомого складу. Слюсар-ремонтник»  провела  урок технічного креслення на тему: «Поєднання вигляду і розрізу. Місцеві розрізи»

Майстер виробничого навчання Вадим Овсійчук та  викладач Марія АЛІКСІЙЧУК зі здобувачами освіти групи №8  «Монтажник систем утеплення. Опоряджувальник будівельний»  провели екскурсію будівельними об'єктами мальовничого міста Здолбунів.

Тиждень видався змістовним та цікавим. Кваліфікований робітник-будівельник має перспективи кар’єрного росту та можливість організувати свою справу.

Copyrights ©2021 by ДНЗ "Здолбунівське вище професійне училище залізничного транспорту"