Турнір юних правознавців

17 декабря 2021 - Администратор
Турнір юних правознавців

Стало доброю традицією ДНЗ «Здолбунівське вище професійне училище залізничного транспорту» в рамках житня права проводити турнір юних правознавців, який організовує викладач історії і права Вознюк О.В. серед учнів другого курсу.

Мета даного заходу – популяризація правових знань серед учнівської молоді; створення умов для реалізації та розвитку науково-дослідницьких, творчих здібностей учнів; розвиток вміння формувати та відстоювати власну думку.

Очікування даного марафону правових знань супроводжувалося хвилюванням, азартом та передчуттям фіналу, оскільки головною нагородою у  турнірі юних правознавців є кубок за І місце.

 Ця нагорода є перехідною і започаткувала традицію проведення змагань юних правознавців в ДНЗ «Здолбунівське вище професійне училище залізничного транспорту» щорічно.

Цьогоріч участь у турнірі взяли команди групи №7 «Перукар (перукар-модельєр). Манікюрник», гр. № 9 «Слюсар-ремонтник. Слюсар з ремонту рухомого складу» та гр. № 8 «Опоряджувальник будівельний. Монтажник систем утеплення будівель»

Запрошені гості заходу Юрій ВОЗНЮК, Ірина СУЗДАЛЬЦЕВА та Наталія САВЧУК мали слідкувати за дотриманням регламенту, змістовністю відповідей.

Важливу роль у даному турнірі відігравали класні керівники та майстри в/н команд Валентина ЯКУБЧИК, Наталія ПОЛІЩУК та Світлана ДОБРОЧИНСЬКА.

Турнір складався із восьми раундів  – «Інтелектуальний штурм», «Юридична консультація», «Чорний ящик», «Бал від керівника», «Літературно-правовий конкурс», «Жаргон», «Юридичний рахунок», «Числа у правознавстві».

Пристрасті вирували під час усіх конкурсів, в яких учасники продемонстрували свою обізнаність правововими явищами. 

Щиро дякуємо нашим учням за підготовку. Кожні змагання мають своїх переможців. За результатами трьох боїв журі визначило призові місця:

І місце – група № 8;

ІІ місце – група  № 14;

ІІІ місце – група № 9

Усі учасники отримали солодкі подарунки, а переможці – омріяний кубок. Вітання юним правознавцям!

Copyrights ©2021 by ДНЗ "Здолбунівське вище професійне училище залізничного транспорту"