Відбувся конкурс "Мій талант"

25 сентября 2022 - Администратор
Відбувся конкурс "Мій талант"

У ДНЗ «Здолбунівське вище професійне училище залізничного транспорту» приходять учні не лише для того, щоб оволодіти навичками певної професії, а й щоб проявити себе у різних аспектах. Про те, що наші учні талановиті, вкотре засвідчив конкурс «Мій талант», який відбувся 22 вересня в актовій залі закладу освіти. Кожна група представила один-два номери художньої самодіяльності, які були різножанровими.

Вразили своїми талантами здобувачі освіти І курсу, зокрема  дівчата групи №10 потішили сучасними українськими піснями; хлопці групи №5 вразили запальним козацьким танцем; здобувачка освіти групи №11 здивувала грою на трубі та ін.

Журі у складі заступника директора з навчально-виховної роботи Олени ТРАЛО, заступника директора навчально-виробничої роботи Ольги РОМАНЮК, методиста Ірини БОЯРЧУК, художнього керівника Василя ДЕНИСЮКА довелося нелегко: всі номери були цікаві та по-своєму оригінальні. Та все ж таки  конкурс вимагає обрати найкращих. Було дев’ять номінацій і, звичайно, в кожній був свій переможець.

Переможці будуть нагороджені грамотами та подарунками від учнівського профкому.

 

Copyrights ©2021 by ДНЗ "Здолбунівське вище професійне училище залізничного транспорту"