Візит заступника міністра освіти і науки України

26 августа 2021 - Администратор
Візит заступника міністра освіти і науки України

25 серпня ДНЗ «Здолбунівське вище професійне училище залізничного транспорту» з робочим візитом відвідав заступник міністра освіти і науки України Гарбарук Ігор Миколайович. Також до навчального закладу завітали начальник управління освіти Коржевський Петро Миколайович, директор НМЦ ПТО у Рівненській області Бондарчук Валентина Миколаївна та заступник начальника відділу професійно-технічної та вищої освіти Полюхович Олена Василівна.

Освітні заклади повинні бути в належному стані, аби навчальний процес молоді проходив якісно та ефективно. Тому  метою візиту було ознайомлення з матеріально-технічною базою училища, із оновленими навчально-практичними центрами та обговорення перспектив розвитку. Зокрема було представлено навчально-практичний центр «Сучасні будівельні технології», який на сьогодні забезпечений сучасним будівельним обладнанням, інструментами та приладами,  і у якому зможуть отримати належні теоретичні знання та практичні навики як учні і майстри виробничого навчання, так і робітники будівельних організацій, а також інші зацікавлені особи, які прагнуть іти в ногу з часом. Для якісного професійного навчання із використанням сучасних технологій було також представлено унікальну лабораторію робототехніки для будівельників, яка укомплектована сучасним електронним обладнанням: мультимедійною панеллю, 3D-принтерами, лазерними верстатами з програмно-числовим управлінням, окулярами віртуальної реальності, дронами, наборами для паяння, електромонтажних робіт, роботизованими конструкторами.

 Професійна освіта сьогодні набуває нового значення у контексті сучасних новітніх технологій, які стрімко завойовують наше життя. Тож, такі робочі поїздки дозволяють краще бачити життя закладів освіти, їх проблеми, переваги та недоліки.

Copyrights ©2021 by ДНЗ "Здолбунівське вище професійне училище залізничного транспорту"