Всеукраїнський освітній нетворкінг "STEM - як пріоритетна форма розвитку професійної підготовки кваліфікованого робітника"

23 февраля 2022 - Администратор
Всеукраїнський освітній нетворкінг "STEM - як пріоритетна форма розвитку професійної підготовки кваліфікованого робітника"

       23 лютого 2022 року відбувся Всеукраїнський освітній нетворкінг «STEM - як пріоритетна форма розвитку професійної підготовки кваліфікованого робітника". До участі в освітньому міроприємстві долучилася викладач спецдисциплін  ДНЗ «Здолбунівське вище професійне училище залізничного транспорту» Марія  Аліксійчук.

Марія Іванівна  розкрила можливості використання інтерактивної панелі на уроках спецдисциплін для підготовки кваліфікованих робітників будівельного профілю, адже це незамінний інструмент для організації самостійних і колективних форм роботи на уроці.

     Наше училище є прикладом сучасного професійно-технічного закладу, який втілює інноваційні ідеї застосування STEM-технологій, це простір нових можливостей для здобувачів освіти, де створені сучасні умови для навчання, формування інтересу до наукової, дослідницької, новаторської, конструкторської та винахідницької діяльності, розвитку креативного мислення.

     Викладач провела освітянам відеоекскурсію  навчально-практичним центром сучасних будівельних технологій. Учасники нетворкінгу  були приємно здивовані високим рівнем матеріально-технічного забезпечення центру, який дає можливість підвищити мотивацію та якість навчання, престиж робітничих професій.

Copyrights ©2021 by ДНЗ "Здолбунівське вище професійне училище залізничного транспорту"