З Днем працівників освіти

2 октября 2022 - Администратор
З Днем працівників освіти

30 вересня в ДНЗ «Здолбунівське ВПУЗТ» пройшли урочистості з нагоди Дня працівників освіти. Восени, коли починають вкриватися позолотою дерева, ми відзначаємо свято людей, які своє життя присвячують учням. Як багато криється у слові педагог!

Справжній педагог старається не лише передати свої знання, а, в першу чергу, виховати справжню людину. І скільки б не пройшло років, ми завжди їх пам'ятаємо – добрих, мудрих, з лагідними іскорками в очах! Через роки починаємо усвідомлювати, як багато вони для нас зробили. Дякуємо їм за щоденну кропітку працю, а у дні свят – особливо.

Тож і педагоги закладу освіти у цей осінній день приймали вітання. Керівники гуртків художньої самодіяльності разом зі своїми вихованцями подарували їм чудовий концерт. Здобувачі освіти зібралися біля актової зали, аби порадувати своїх наставників, побажати витримки і наполегливості на нелегкій педагогічній ниві.

Зі словами вітання до колег звернулася адміністрація навчального закладу: директор Руслан ШЕВЧУК, заступник директора з навчально-виробничої роботи Ольга РОМАНЮК, заступник директора з навчально-виховної роботи Олена ТРАЛО, методист Ірина БОЯРЧУК, які привітали всіх працівників зі святом і подякували за самовіддану працю та вірність обраній професії. А, щоб свято було веселішим, профком закладу освіти, на чолі з Світланою ШЕВЦОВОЮ, подарував всім працівникам солодкі подарунки.

Copyrights ©2021 by ДНЗ "Здолбунівське вище професійне училище залізничного транспорту"