Засідання педагогічної ради

18 июня 2021 - Администратор
Засідання педагогічної ради

18 червня 2021 року у державному навчальному закладі «Здолбунівське вище професійне училище залізничного транспорту» відбулося чергове  засідання педагогічної ради.

Розпочали засідання з питання про стан роботи педагогічного колективу над ІІІ етапом науково-методичної теми закладу. Зі звітами про виконану роботу виступили голови методичних комісій: Наталія Поліщук, Наталія Шеменюк, Лідія Бойко, В’ячеслав Іванов.

Методист закладу Ірина Боярчук доповіла про підсумки проведення атестації педагогічних  працівників, а також висвітлила основні аспекти методичної роботи педагога.

Працівники училища подали клопотання про визнання курсів підвищення кваліфікації. Рада ухвалила рішення визнати курси підвищення кваліфікації для викладачів: Наталії Поліщук, Оксани Ладчук, Марії Аліксійчук, Наталії Савчук, Ірини Суздальцевої, Валентини Якубчик та Світлани Шевцової.

Із прогнозованим педагогічним навантаженням на 2021-2022 навчальний рік ознайомила заступних директора з навчальної роботи Ольга Романюк.

Заступник директора з навчально-виробничої роботи Микола Павлюк доповів про стан проведення профорієнтаційної роботи.

Класні керівники та майстри виробничого навчання доповіли про допуск до державної кваліфікаційної атестації учнів випускних груп та про переведення учнів груп ПТУ 1 та 2 курсів та груп ТУ на наступний навчальний рік.

Про виконання рішень попередньої педагогічної ради доповіла секретар педради Шевченко Людмила.

  На звершення було розглянуто ряд робочих питань щодо діяльності закладу освіти.

Copyrights ©2021 by ДНЗ "Здолбунівське вище професійне училище залізничного транспорту"