Засідання педагогічної ради.

31 августа 2021 - Администратор
Засідання педагогічної ради.

31 серпня у ДНЗ «Здолбунівське вище професійне училище залізничного транспорту» відбулося засідання педагогічної ради.

З вітальним словом виступив директор навчального закладу Шевчук Руслан Іванович, який доповів про підсумки роботи училища за 2020 – 2021 навчальний        рік та завдання педагогічного колективу щодо покращення навчально-виховної та фінансово-господарської роботи в новому навчальному році. Також директор представив нових працівників та побажав їм професійних успіхів і натхнення в усіх починаннях. Цьогоріч до колективу училища приєдналися: викладач історії Вовк Оксана Володимирівна, викладач фізичної культури та предмету «Захист України» Татарин Віктор Іванович, викладач математики Філюк Інна Ярославівна та майстер виробничого навчання Ярмощук-Почтова Світлана Вікторівна. Посаду старшого майстра відтепер обіймає Мельник Тарас Сергійович.

Заступник директора з навчально-виробничої роботи  Павлюк Микола Васильович традиційно доповів про затвердження річного плану роботи училища на 2021 – 2022 н. р., про затвердження завідуючих кабінетами та майстернями, а також про організацію освітнього процесу в умовах епідеміологічної ситуації.

З педагогічним навантаженням на 2021 – 2022 н. р. ознайомила заступник директора з навчальної роботи Романюк Ольга Миколаївна.

Методист закладу Боярчук Ірина Сергіївна проінформувала про затвердження складу та голів методичних комісій та наставників за молодими педагогами, а також про визнання курсів підвищення кваліфікації.

Заступник директора з виховної роботи Трало Олена Віталіївна доповіла про затвердження класних керівників та майстрів виробничого навчання за групами, про підготовку до першого уроку та святкової лінійки, а також підвела підсумки проведення вступної кампанії.

Зворушливим був момент висловлення подяки за титанічну працю працівникам, які цього року покинули педагогічну ниву, зокрема старшому майстру Ковальчуку Миколі Юхимовичу та майстру виробничого навчання Тимошенку Василю Макаровичу.

На завершення приємним здивуванням було нагородження педагогічних працівників за професійні досягнення.

Copyrights ©2021 by ДНЗ "Здолбунівське вище професійне училище залізничного транспорту"