Засідання педагогічної ради

14 апреля 2022 - Администратор
Засідання педагогічної ради

14 квітня у ДНЗ «Здолбунівське вище професійне училище залізничного транспорту» відбулося засідання педагогічної ради в онлайн режимі.

З огляду на існуючу загрозу життю і здоров’ю учасників освітнього процесу внаслідок збройної агресії російської федерації та оголошення в Україні воєнного стану, виникає потреба  організувати освітній процес таким чином, щоб навчання для здобувачів освіти було максимально комфортним та доступним.  Тому заступник директора з навчально-виробничої роботи Ольга Романюк ознайомила з методичними рекомендаціями щодо організації освітнього процесу у 2021/2022 навчальному році.

Про дистанційне навчання в умовах воєнного стану доповіла методист закладу Ірина Боярчук, яка також розповіла про особливості реєстрації на ЗНО. Методист наголосила на важливості супроводу та моральної підтримки наших випускників, адже у їхньому житті настає відповідальна мить і в такий непростий час важливо залучитися підтримкою своїх наставників.

Приємно, що, не зважаючи на складну ситуацію в країні, наші педагоги завжди знаходять час для самовдосконалення та самоосвіти. На засіданні окремо розглянули питання про визнання курсів підвищення кваліфікації педагогічних працівників, де доповідачем виступила методист Ірина Боярчук.

Важливим елементом в освітньому процесі є виховання. Педагоги нашого закладу неперервно контролюють це питання. Про стан роботи з попередження правопорушень, злочинності серед здобувачів освіти під час воєнного стану доповіла заступник директора з навчально-виховної роботи Олена Трало. Також пані Олена доповіла про стан проведення профорієнтаційної роботи та вступну кампанію.

Психолог закладу освіти Валентина Якубчик виступила із пізнавальною презентацією, де доповіла про важливість психологічного супроводу та моральної підтримки наших здобувачів освіти в умовах воєнного стану. Психолог наголосила на важливості самоорганізації свого емоційного стану, адже юному поколінню так важливо мати поруч спокійних та впевнених наставників.

Про допуск до ДКА групи № 16 доповіла викладач Оксана Ладчук.

І вже традиційно секретар доповіла про виконання рішень попередньої педагогічної ради. А на завершення усі щиро побажали один одному мирного неба.

Copyrights ©2021 by ДНЗ "Здолбунівське вище професійне училище залізничного транспорту"