Засідання педагогічної ради

2 сентября 2024 - Администратор
Засідання педагогічної ради

30 серпня 2024 року в ДНЗ «Здолбунівське вище професійне училище залізничного транспорту» відбулося засідання педагогічної ради, яке розпочалося з традиційного вступного слова директора. Руслан Іванович ознайомив колег із порядком денним, підсумував роботу за 2023-2024 н. р., а також ознайомив із завданнями педагогічного колективу  щодо покращення навчально-виховної і фінансово-господарської роботи в новому навчальному році. Також директор привітав нових колег.

Заступник директора з навчально-виробничої роботи  Ольга Романюк традиційно доповіла про затвердження річного плану роботи училища на 2024 – 2025 н. р., про затвердження завідуючих кабінетами та майстернями, а також про організацію освітнього процесу в умовах воєнного стану. Ольга Миколаївна  ознайомила колектив із педагогічним навантаженням на 2024 – 2025 н. р.

Методист закладу Ірина Боярчук проінформувала про затвердження складу та голів методичних комісій та наставників за молодими педагогами.

Заступник директора з виховної роботи Трало Олена Віталіївна доповіла про затвердження класних керівників та майстрів виробничого навчання за групами, про підготовку до першого уроку, а також підвела підсумки проведення вступної кампанії.

Методист Ірина Боярчук ознайомила колектив з основними завданнями роботи над єдиною методичною темою закладу «Сприяння формуванню і розвитку актуальних професійних і особистісних компетентностей здобувачів освіти та педагогів як ефективний спосіб якісної професійної підготовки робітничих кадрів». 

Працівники училища подали клопотання про визнання курсів підвищення кваліфікації. Рада ухвалила рішення визнати курси підвищення кваліфікації для викладачів Катерини Каленюк, Наталії Савчук. 

Особливо актуальним в умовах сучасного воєнного стану звучали питання про дотримання вимог з охорони праці, правил внутрішнього трудового розпорядку, з якими виступили інженер з охорони праці Оксана Ладчук та директор закладу Руслан Шевчук.

Ухвалою педагогічної ради було вказано на характерні особливості початку 2024-2025 навчального року в умовах воєнного стану та окреслено можливості втілення всього задуманого, враховуючи інструктивно-методичні рекомендації Міністерства освіти і науки України. Робота педагогічної ради супроводжувалась творчою та доброзичливою атмосферою, спонукала педагогів до ефективної співпраці.

 

Copyrights ©2021 by ДНЗ "Здолбунівське вище професійне училище залізничного транспорту"