Зустріч з випускниками училища

7 февраля 2023 - Администратор
Зустріч з випускниками училища

З метою ознайомлення з послугами служби зайнятості та технікою пошуку роботи фахівець Здолбунівського управління Рівненської філії Рівненського обласного центру зайнятості провела захід «Оволодій ситуацією» для учнів-випускників державного навчального закладу «Здолбунівське вище професійне училище залізничного транспорту», які здобувають професію «Машиніст тепловоза. Машиніст дизель-поїзда. Слюсар з ремонту рухомого складу».

На зустрічі Надія Білоус, консультант роботодавця відділу взаємодії з роботодавцями Здолбунівського управління Рівненської філії Рівненського обласного центру зайнятості, акцентувала увагу присутніх на особливостях працевлаштування молоді в сучасних умовах; на головних аспектах техніки пошуку роботи: основних джерелах вакансій, написанні резюме, підготовці до співбесіді з роботодавцем, та на перевагах легальної зайнятості. Цікавою та корисною учням була інформація про послуги служби зайнятості випускникам професійно-технічних навчальних закладів, сучасні вимоги роботодавців до працівників, можливості перепідготовки та підвищення кваліфікації на базі Рівненського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості. Учні також отримали інформаційні матеріали  про перелік професій та курсів підвищення кваліфікації, які можна здобути у службі зайнятості, та рекомендації з техніки пошуку роботи.
Незабаром учні приступлять до проходження виробничої практики, надалі продемонструють свої здобуті знання та вміння під час складання державної кваліфікаційної атестації, і розпочнеться доросле трудове життя, у якому хочеться їм побажати здоров’я, успіху на життєвій дорозі та миру в Україні. 

Copyrights ©2021 by ДНЗ "Здолбунівське вище професійне училище залізничного транспорту"