Звітно-виборне засідання Ради учнівського самоврядування

15 сентября 2023 - Администратор
Звітно-виборне засідання Ради учнівського самоврядування

У ДНЗ «Здолбунівське вище професійне училище залізничного транспорту» плідно працює учнівське самоврядування. І вже традиційно раз на рік відбувається звітно-виборна конференція Ради. Цьогоріч ця подія припала на 14 вересня. На засідання були запрошені представники секторів самоврядування, старости навчальних груп, заступник директора з навчально-виховної роботи Олена ТРАЛО.

Спочатку всі присутні познайомилися один з одним, кожний староста розповів про себе: свої захоплення, хобі, спортивні досягнення тощо. Олена ТРАЛО розповіла, яким повинен бути лідер. Так, як попередня голова учнівського самоврядування, Ангеліна Остапчук, закінчила заклад освіти, виникла потреба у перевиборах голови. Старости запропонували обрати Анастасію Піщалюк - здобувачку освіти другого курсу, групи №10, яка здобуває спеціальність «Перукар (перукар-модельєр). Манікюрник». Одноголосно всі підтримали дану кандидатуру. З цим її і вітаємо та бажаємо успіху у нових починаннях.

Заступником голови Ради учнівського самоврядування обрали другокурсника Юрія Скрипнюка – здобувача освіти групи №6 «Слюсар-ремонтник. Слюсар з ремонту рухомого складу».

А от до складу секторів були обрані нові здобувачі освіти. Актив Ради поповнили:

культурно-масовий сектор – Софія Козицька (група №14), Лідія Лях (група №11), Каріна Потеюк (група №15), Максим Белешко (група №17);

навчально-виробничий сектор – Середюк Володимир (група №8), Іван Коваленко (група №4), Кирило Болотнюк (група №5);

сектор дисципліни та порядку – Віталій Чубик (група №2), Володимир Акінін (група №9), Віталій Данилюк (група №3);

житлово-побутовий сектор – Надія Мазуркевич (група №18), Юрій Волошенюк (група №12), Вадим Бичук (група №13);

інформаційний сектор – Вікторія Остапович (група №1), Анастасія Миронюк (група №7), Дарина Мельник (група №16).

 Маємо надію, що новообрані члени учнівського самоврядування реалізують себе повною мірою та стануть надійними помічниками у роботі як майстру та класному керівнику групи, так і адміністрації закладу освіти.

 

 

Copyrights ©2021 by ДНЗ "Здолбунівське вище професійне училище залізничного транспорту"