Материалы за 03 мая 2019 года

Тематичний урок «Чорнобильська катастрофа. Ціна життя»Новини

Тематичний урок «Чорнобильська катастрофа. Ціна життя»

    26 квітня українці та весь світ згадують одну з найстрашніших катастроф за часів існування людства, яка й досі озивається пекучим болем і стражданнями у багатьох родинах – вибух на Чорнобильській АЕС.

    З нагоди відзначення сумної для історії України дати – Дня Чорнобильської трагедії та з метою формування і розвитку патріотичного та екологічного виховання учнів викладач історії Нижник О.В. у групі №2 «Слюсар-ремонтник. Слюсар з ремонту рухомого складу» провела тематичний урок «Чорнобильська катастрофа.Ціна життя», де мова йшла про події 26 квітня 1986 року, про наслідки аварії на ЧАЕС. Захід супроводжувався переглядом відеоматеріалів. Під час заходу звучали вірші та пісні про Чорнобиль, учні вшанували хвилиною мовчання ліквідаторів наслідків аварії.

Наші учні на Всеукраїнських змаганняхНовини

Наші учні на Всеукраїнських змаганнях

      Відразу п'ятеро легкоатлетів  нашого училища мали змогу перевірити свої можливості на всеукраїнській арені. Всі вони стали членами збірної Рівненської області з легкої атлетики, яка виступала в м. Дніпро на заключному етапі Спартакіади України серед закладів професійно-технічної освіти.

Залишилися без призового місцяНовини

Залишилися без призового місця

      Вперше за останні п'ять років без призового місця лишилося наше училище в загальному заліку спартакіади Рівненської області серед закладів професійно-технічної освіти. Шанси увійти в призову трійку зберігалися до останнього виду змагань -  міні-футболу, в якому потрібно було посідати перше місце. На жаль це нашим хлопцям не вдалося, футболісти стали третіми, а училище в загальному заліку — четверте серед двадцяти навчальних закладів.

Наші футболісти — треті в областіНовини

Наші футболісти — треті в області

      20 та 21 квітня змаганнями футболістів закінчилася чергова спартакіада серед закладів професійно-технічної освіти Рівненської області. Спершу нашим хлопцям довелося знову, як і кожного року, подолати 150 км. дороги до м. Володимирець, де нам в зональному турнірі протистояли команди господарів з ВПУ № 29 та Дубровицького ПЛ. Саме грою з першою командою і випало нам відкрити змагання. Вперта, рівна гра не виявила переможця — 2:2. В наступних матчах ці команди по черзі обіграли суперників з Дубровиці, але завдяки більш впевненій перемозі перше місце та путівка в фінал дісталася нашим хлопцям.

Copyrights ©2021 by ДНЗ "Здолбунівське вище професійне училище залізничного транспорту"