Материалы за Апрель 2019 года

«Попіл Чорнобиля стукає в серце»Новини

«Попіл Чорнобиля стукає в серце»

Під такою назвою провела захід класний керівник Гигар Л.Й. для своїх учнів групи №8 за спеціальністю «Лицювальник-плиточник. Штукатур. Маляр». Любов Йосипівна нагадали учням про чорнобильські події та прокрутила фільм  «Гіркий полин».

Ми за чисте довкілля!Новини

Ми за чисте довкілля!

З метою поліпшення стану довкілля, благоустрою, озеленення, приведення в належний санітарний та естетичний стан, підготовки навчального закладу до Великодніх та травневих свят в ДНЗ «Здолбунівське вище професійне училище залізничного транспорту» був проведений суботник. Учні та працівники займалися упорядкуванням території училища та закріпленої території по вулиці Гончара.

Готуємось до ВеликодняНовини

Готуємось до Великодня

Напередодні Великодня, 25 квітня, в гуртожитку ДНЗ «Здолбунівське вище професійне училище залізничного транспорту» пройшли практичні семінари «Готуємось до Великодня», які провели вихователі гуртожитку на кожному поверсі. Метою заходу було підготуватися до свята та долучити учнів до українських традицій.

ЗНО-2019Новини

ЗНО-2019

Дізнайтесь де саме Ви будете проходити ЗНО!

Львівським регіональним центром оцінювання якості освіти

здійснено розподіл учасників ЗНО за пунктами проведення у Волинській, Львівській та Рівненській областях.

З 30 квітня 2019 р. учасники, зареєстровані для проходження зовнішнього незалежного оцінювання, матимуть можливість роздрукувати запрошення-перепустки, де буде вказана

адреса пунктів проведення ЗНО на обрані предмети тестування.

Умови навчанняПублічна інформація

Онлайн засідання інтернет-конференції з охорони праціНовини

Онлайн засідання інтернет-конференції з охорони праці

     23 квітня 2019 року в рамках проведення Всесвітнього Дня охорони праці відбулася Всеукраїнська Інтернет-конференція «Охорона праці на роботі майбутнього». Учень групи №7 за професією «Машиніст тепловоза, електровоза. Слюсар з ремонту рухомого складу» Голоднюк Владислав виступив на онлайн засіданні з презентацією за темою: «Організація безпечної роботи в електроустановках»,  де увагу акцентував на тому, що найвища цінність суспільства – це людина, її життя, здоров’я і безпека.

«Міс профтехосвітяночка-2019»Новини

«Міс профтехосвітяночка-2019»

17 квітня у актовій залі Вищого професійного училища №1 м. Рівне відбудеться обласний конкурс «Міс профтехосвітяночка-2019» серед учениць закладів професійної (професійно-технічної) освіти. Конкурс проводиться з метою пропаганди ідеалів і цінностей гармонійного розвитку та формування творчої особистості; естетичного, культурного та духовного виховання молоді.

Майбутні захисники ВітчизниНовини

Майбутні захисники Вітчизни

    17 квітня 2019 року  з метою патріотичного виховання та забезпечення якісного виконання навчальної програми предмета «Захист Вітчизни» на Рівненському військовому полігоні організовано одноденне практичне відпрацювання юнаками вправ з вогневої підготовки, ознайомлення з озброєнням, військовою технікою, умовами проходження служби та побуду військовослужбовців.

ГуртожитокПублічна інформація

День цивільного захистуНовини

День цивільного захисту

12 квітня у ДНЗ «Здолбунівське вище професійне училище залізничного транспорту» відбувся День цивільного захисту. На захід був запрошений завідуючий сектором з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Здолбунівської РДА Дейнека Ігор Олександрович, який надав методичні рекомендації.

Молодь обирає здоров’яНовини

Молодь обирає здоров’я

11 квітня в ДНЗ «Здолбунівське ВПУЗТ» відбувся фестиваль-конкурс «Молодь обирає здоров'я». Захід проводиться щорічно з метою пропаганди здорового способу життя в учнівському середовищі, виявлення та підтримки талановитої молоді.

«Знай і люби свій край»Новини

«Знай і люби свій край»

В закладі проведено конкурс декоративно-ужиткового і образотворчого мистецтва «Знай і люби свій край» та організовано виставку виробів у бібліотеці.

Мета конкурсу – розвиток творчих здібностей та сприяння реалізації творчих задумів учнівської молоді, залучення учнівської молоді до відкриття і розуміння прекрасного в навколишньому середовищі і в своєму житті, виховання поваги до національної та культурної спадщини українського народу.

Участь у Галузевому конкурсі фахової майстерностіНовини

Участь у Галузевому конкурсі фахової майстерності

    З метою підвищення рівня професійної підготовки, розвитку творчої активності учнів, удосконалення організації та змісту навчання під час підготовки робітничих кадрів 03-04 квітня 2019 року на базі ДНЗ «Київське вище професійне училище залізничного транспорту імені В.С.Кудряшова» проходив Галузевий конкурс професійної майстерності серед учнів професійно-технічних навчальних закладів України залізничного профілю з професії  «Слюсар з ремонту рухомого складу». В конкурсі брали участь 9 професійно-технічних навчальних закладів України залізничного профілю.

     ДНЗ «Здолбунівське вище професійне училище залізничного транспорту» на конкурсі презентував учень групи №5 Гуславський Микола.

Copyrights ©2021 by ДНЗ "Здолбунівське вище професійне училище залізничного транспорту"